Ons Bedrijf

 

Doel
Ons bedrif hebben wij opgericht omdat wij het plezier, dat wij zelf hebben in het houden van koi, graag willen delen met anderen. Het is haast Klik hier voor een grotere fotoonmogelijk om deze prachtige hobby in je eentje te bedrijven. Natuurlijk kun je veel wijsheid verkrijgen uit boeken en cursussen en tegenwoordig ook via Internet. Toch zal het duidelijk zijn dat het praten met ervaren hobbyisten je een heel eind op weg kan helpen. Vaak merk je daardoor ook dat de vriendenkring in dit wereldje dan al snel groter wordt.

Gezelligheid  
Wat wij vooral leuk vinden is gezellig in de zomer met vrienden, kennissen of klanten aan de rand van de vijver, en onder het genot van een kop koffie, over onze Klik hier voor een grotere foto koi te kletsen. Je merkt door de tijd heen dat je op deze manier veel van elkaar kunt leren. Dat we niet de enige zijn die er zo over denken mag blijken uit de vele bezoekers die regelmatig ook bij ons terugkomen.

Wat verkopen wij 
Doordat wij onze activiteiten thuis uitvoeren zijn wij niet in staat alles voor de koi- en vijver-liefhebbers uit voorraad te kunnen aanbieden. Dat is de reden dat wij ons beperkt en gespecialiseerd hebben tot in hoofdzaak Japanse koi en voer. Onze koi komen van bekende kwekers uit Japan zoals Dainichi - Hirasawa - Sakai (matsunoske sanke) enz.
 Klik hier voor een grotere foto 
.Prijsbewust 
Vaak word ook beweerd dat koi houden een dure hobby is. Wij denken daar iets anders over. Naar onze mening kunnen mensen met een wat kleinere beurs net zo goed van deze hobby genieten. Uiteraard heb je dan wat beperkingen maar bedenk wel, kleine koi worden ook groot.
   
Informatiekwaliteit
Ervaring heeft geleerd dat de geweldige hoeveelheid wijsheden die over beginnende koi-liefhebbers wordt uitgestort niet altijd juist is. Een van de doelen die wij ons gesteld hebben is om goede informatie te verstrekken waar geen kosten aan verbonden zijn. Bij problemen ontstaat bij de beginnende koi-liefhebber meestal snel paniek. Het met raad en daad ter zijde staan van onze klanten is ook een van onze bedrijfsdoelen.