Nieuws en agenda  van Niigata Kroon Koi

 

 
Op deze pagina vindt u een opsomming van geplande of uitgevoerde activiteiten van Niigata Kroon Koi.  Zo blijft u op de hoogte van onze nieuwste aanbiedingen en producten.

24 september 2012

Onze laatste koiveiling die wij op 22 september gehouden hebben was weer een groot succes. We Klik hier voor een grotere fotomogen wel zeggen, de beste die we ooit gehouden hebben. Rond de 45 personen uit binnen- en buitenland hebben deze veiling bezocht. Voor 12 uur waren de eerste gegadigden al binnen om de koi te bekijken die in de speciaal daarvoor opgezette vats zaten. We zouden om 14.00 uur beginnen maar we weten door de jaren heen dat Frans altijd een beetje later komt vandaar dat we pas zijn begonnen toen Frans binnen was. Het weer speelde gelukkig een beetje mee want 's morgens had het nog behoorlijk geregend maar ’s middags waren de weergoden met ons en hadden we zelfs af en toe zon.

Het was een gezellige boel en er werd regelmatig goed tegen elkaar opgeboden. Klik hier voor een grotere fotoEindresultaat was dat alle aangeboden koi geveild werden. Na een klein dankwoordje aan eenieder en de mededeling dat dit ook de laatste keer was geweest, was de veiling afgelopen en werd er gezellig nagekletst. Wij konden toen beginnen met het inpakken van de aangeboden koi. Vanuit deze plek ook nog een klein dankwoord aan Rob en Twan voor de hulp die ze altijd spontaan aangeboden hebben.

Allemaal van harte bedankt,
Mariska, Maria, Jan
 

22 september 2012

Op zaterdag 22 september houden wij onze laatste koiveiling. Op deze dag worden vanaf 14.00 uur een aantal van onze mooie koi tegen een aantrekkelijke prijs ingezet ( zelf iets meer koi dan normaal ).
Zoals u van ons gewend bent zal de koffie op deze dag weer voor u klaar staan.
Voor meer informatie zie onze nieuwsbrief

 

17-18 augustus 2012
 

Op 17 en 18 augustus zijn wij gesloten i.v.m. de koishow in Arcen.
Op donderdag zullen wij meehelpen om alle koi te benchen. De rest van de dagen hebben wij de leiding over de wedstrijd.

Omdat wij op het eind van dit jaar stoppen zullen we vanaf deze datum alles ( koi – materialen en pompen ) met grote kortingen gaan verkopen. Tevens hebben wij nog gebruikte spullen die we ook willen opruimen.

 

28 mei 2012

Op tweede pinksterdag zijn wij geopend van 12.00 - 17.00 uur.

 

 

1 april 2012
Klik hier voor een grotere fotoAfgelopen weekend was de Interkoi in Duitsland. Wij zijn actief geweest in het wedstrijd gebeuren. Op vrijdag hebben we het innemen van de koi verzorgd en op zaterdag en zondag hadden we de leiding over het hele gebeuren. Het is een groot succes geweest. In de hal stonden 123 vats met in totaal 758 koi in de wedstrijd. De grootste koi was 104 cm.
Voor meer info kijk op de site van de Interkoi ( http://www.interkoi.de/ ).
Hierbij een foto van de winnaars.15 maart 2012

De eerste foto's van de nieuwe koi staan weer op de site. Kijk onder Onze Koi


6 maart 2012
Eind komende week zullen de koi uit Japan binnenkomen.

We laten ze dan even rustig zitten en zullen ze dan na 1 week gaan fotograferen.

Als de foto’s klaar zijn zullen we ze op de site zetten. Hou de site in de gaten.

7 december 2011
Het is weer zover, volgende week zijn we weer onderweg naar Japan om onze Koi voor het seizoen 2012 uit te zoeken. Ook dit jaar gaan we weer langs onze bekende kwekers waar we onze koi zelf kunnen uitzoeken. Dit zijn allemaal erkende kwekers die instaan voor de gezondheid van hun koi. Dit jaar gaat Mariska ook weer mee. We zullen proberen om elke avond een klein verslag uit te brengen van de resultaten van deze dag zodat u met ons mee kunt genieten.
Onder de button Japanreis vindt u vanaf de start een chronologisch live verslag van onze boeiende reis.


6 november 2011
Klik hier voor een grotere foto
Vanaf 6 november houden wij winterpauze. Kijk voor details op onze Nieuwsbrief

26 september 2011
De veiling die wij op zaterdag 24 september gehouden Klik hier voor een grotere fotohebben was een groot succes. Een kleine 50 hKlik hier voor een grotere fotoobbyisten uit binnen- en buitenland bezochten ons deze dag. Om 13.00 uur kwamen de eerste binnen en gingen gelijk naar de vats waar de koi inzaten. Het bleef lopen tot 14.00uur. Precies op tijd zijn we begonnen met de veiling zelf. Het was een gezellig gebeuren met leuke resultaten voor de hobbyisten maar voor ons ook. Er werd af en toe gretig geboden met als resultaat dat haast alle koi op het einde weg waren. Er werd nog gezellig nagekletst. Voor ons de reden om het volgend jaar weer een veiling te organiseren.

24 september 2011
Op zaterdag 24 september houden wij weer een koiveiling. Op deze dag worden vanaf 14.00 uur een aantal van onze mooie koi tegen een aantrekkelijke prijs ingezet.
Zoals u van ons gewend bent zal de koffie op deze dag weer voor u klaar staan.
Voor meer informatie zie onze nieuwsbrief.

19 en 20 augustus 2011
Op 19 en 20 augustus zijn wij gesloten i.v.m. de koishow in Arcen.
Wij verzorgen dat op woensdag de seminar koi in de vats komen en beoordeeld kunnen worden.
Op donderdag zullen wij meehelpen om alle koi te benchen. De rest van de dagen hebben wij de leiding over de koishow.

11 juli 2011
Er zijn vanaf vandaag weer enkele nieuwe koi te bezichtigen.
Wat kleinere koi binnen en de wat grotere koi buiten in de vijver.

13 juni 2011
Op 2e Pinksterdag zijn wij geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Tevens hebben wij deze dag een aanbieding op de eenkleurige koi zoals Shagoi – Karashi – Yamabuki Ogon – Platinum Ogon en dit in verschillende grootte.

20 mei 2011
Deze week zijn de seminar koi voor Arcen binnen gekomen. Het zijn dit keer weer Showa’s en Kohaku’s van de kweker Marudoh. Foto’s kunnen we uitaard nog niet laten zien, deze komen pas na Arcen. Deze koi zijn speciaal voor dit doel uitgeselecteerd door Marudoh en zijn van een topkwaliteit.
Deze koi zullen na het seminar in Arcen verkocht gaan worden. Afgelopen jaar hebben we dat voor de eerste keer via een inschrijving gedaan met een goed resultaat. Dit houdt in dat u kunt inschrijven op deze koi. Degene, die boven aan de lijst staat voor een van de variëteiten krijgt dan de eerste keuze en zo verder.

Indien u interesse heeft voor deze koi kunt u zich hiervoor inschrijven door ons een mailtje te sturen.

25 april 2011
Ook dit jaar zijn wij op 2e Paasdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur
U bent van harte welkom.

1 t/m/3 april 2011
Op 1, 2 en 3 april zijn wij op de Interkoi in Duitsland. Op vrijdag verzorgen wij met een team het benchen van de koi. Op zaterdag en zondag ben ik actief als wedstrijdleider van deze show. Op 1 en 2 april zijn wij wel geopend maar ik ben dan zelf niet aanwezig.
 
28 maart 2011
Op maandag 28 maart verzorgen wij voor de Belgische aquarium vereniging in Maaseik een lezing over het bouwen ( verbouwen ) van een koivijver. De lezing zal gehouden worden in zaal Mosa Eikerstraat te Maaseik en zal om 20.00 uur beginnen.

18 maart 2011

Op Vrijdag 18 maart is onze winterpauze voorbij en zijn wij weer geopend.

26 februari 2011
De eerste foto's van de nieuwe oogst zijn geplaatst. Kijk onder "Onze Koi".

24 februari 2011
Vandaag zijn de eerste koi uit Japan weer binnengekomen. Uiteraard gaan zij eerst in quarantaine. Binnen enkele dagen kunt u de eerste foto's verwachten. Houd de website dus in de gaten! Wij houden u op de hoogte.

6 december 2010
We zijn weer in Japan. Bekijk ons reisverslag onder Japanreis.

2 december 2010
Begin december zijn wij weer in Japan. Hou de komende tijd het verslag op de site in de gaten. Wij zullen proberen om elke dag een klein verslag hiervan te maken. Kijk hiervoor onder Japanreis
Groeten Jan

6 november 2010
Vanaf 6 november tot begin volgend jaar hebben wij weer winterpauze en zijn wij gesloten. Wanneer wij weer open gaan zullen wij u te zijner tijd weer laten weten.
In deze winter pauze zullen wij weer naar Japan gaan om onze koi voor het seizoen 2011 uit te gaan zoeken.
Verder blijven wij per telefoon bereikbaar mocht u iets nodig hebben
(denk eens aan een leuk Sinterklaas of kerstkado). Heeft u vragen i.v.m. het bouwen of ombouwen van uw vijver of wilt u een afspraak maken om eens een keer gewoon gezellig te komen kletsen, dit kan ten allen tijde, de koffie staat dan klaar.

Tevens hebben wij tot 6 november nog enkele einde seizoen aanbiedingen.
De koi die er nu nog zitten worden met een leuke korting verkocht.

Heeft U eventuele wensen voor een bepaalde koi varieteit ( vanaf Nisai ) laat het ons even weten en wij zullen als wij in Japan zijn kijken of deze koi te krijgen is.

23 oktober 2010
Klik hier voor een grotere fotoKlik hier voor een grotere fotoAfgelopen weekend heeft de prijswinnaar van de publiek wedstrijd over het beoordelen van de seminar koi zijn prijs, een mooie koi, bij ons opgehaald. Op de foto krijgt Vincent Linders uit Neer zijn Doitsu Sanke overhandigd.


8 oktober 2010
Vanaf heden tot wij gaan sluiten voor de winterpauze geven wij op de meeste koi een grote korting.

30 september 2010
Klik hier voor een grotere fotoDe koi veiling die op 25 september gehouden werd was zoals in het verleden weer geslaagd. Er waren meer dan 40 hobbyisten die de veiling bezochten. Na afloop was een ieder tevreden en de meeste van de ingezette koi werden verkocht. Voor ons een reden om dit volgend jaar weer te gaan organiseren.25 september 2010
Op 25 september organiseren we weer een veiling. Voor meer informatie: Klik hier

5 september 2010

Terugblik op de koishow
Op de koishow in Arcen zijn we druk bezig geweest met het seminar en hadden we de leiding over de wedstrijd. Het was een zware week maar terug ziend was het de moeite waard en weer een geweldig gebeuren.

27 en 28 augustus 2010
Seminar koi.
De voor de koishow in Arcen beschikbaar gestelde koi zullen het weekend na de koishow verkocht worden.
Het zijn 2 x 6 koi. Zoals eerder vermeld zijn deze van de kweker Marudo en het zijn koi van zijn bekende jumbo bloedlijn. Het zijn Tosai koi met voor het eerst papieren van de kweker erbij wie de ouders zijn en wanneer ze geboren zijn.
Op zaterdag 28 augustus om 17.00 uur zal er een loting zijn onder de verkochte koi en de winnaar krijgt zijn aankoop bedrag volledig terug. Voorwaarde is wel dat op dat moment alle 6 de koi verkocht zijn. Dit geld voor beide variëteiten. Voorinschrijving hierop is mogelijk ( via mail of telefonisch ).

20 en 21 augustus 2010
I.v.m. de koishow in Arcen zijn wij het weekend van 20 en 21 augustus gesloten.
Op de show in het Limburgse Arcen zullen wij op woensdag de koi voor het seminar weer beschikbaar stellen. Het zijn 2 variëteiten ( Kohaku en Showa ) van de kweker Maruhdo. Deze keer zijn het heel speciaal geselecteerde koi ( lees verder onder seminar koi).
Op donderdag zullen wij samen met Louis van Reusel het benchen van de wedstrijdkoi gaan verzorgen wat uit ervaring een lange maar gezellige dag zal gaan worden.
Op vrijdag zaterdag en zondag hebben wij de leiding over de wedstrijd en zullen wij proberen hier een mooi geheel van te maken.
Op zondag heb ik een dubbele taak dan zal ik ook de Duitse vereniging ( KLAN )vertegenwoordigen wat wij al jaren doen.
Maandag zal dan mijn rustdag zijn om bij te komen van de show.

25 en 26 juni 2010
Op 25 - 26 juni houden wij een Chagoi weekend. In dit weekend hebben wij Chagoi’s in de aanbieding vanaf 15 tot ongeveer 75 cm. D.w.z. Tosai Nisai Sansai en Yonsai. Er zijn gewone Chagoi’s en Ginrin Chagoi’s. Ook zijn er Chagoi’s met verschillende kleuren.

13 juni 2010
Op de koishow van Koiclub Nederland zullen wij op zondag de koi mee beoordelen. Het is voor de 2e keer dat deze show door hobbyisten georganiseerd word. De show is op zondag 13 juni.
Voor meer informatie www.koiclubnederland.nl .

19 mei 2010
De koi zijn voor het seminar in Arcen zijn op woensdag 19 mei binnen gekomen. Het zijn weer koi van Marudo
van de jumbo bloedlijn Ze zullen tot de show in quarantaine gaan.
Teven hebben we mooie Nisai Hariwake en Karashi koi binnen gekregen. Na de quarantaineperiode zullen ze naar huis komen in de verkoop.

23 t/m 25 april 2010
23 en 24 april zijn wij gesloten i.v.m. de Interkoi show van de KLAN in Duitsland. Op deze show zullen wij op vrijdag het benchen van de wedstrijd-koi verzorgen. Tevens hebben wij de leiding over de gehele wedstrijd.
Heeft u vragen omtrent deze show U kunt ons bellen of mailen voor info, tevens kunt U info vinden op de site van deze koishow. www.interkoi.de

5 april 2010
Op 2e Paasdag zijn wij geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Op deze dag hebben wij een speciale aanbieding van tosai Chagoi. Ze kosten op deze dag € 15. Dit zolang de voorraad strekt.

26 maart 2010
Op vrijdag 26 maart is onze winterpauze voorbij en zijn wij weer geopend. Tijdens dit weekend houden wij open dagen waarbij U onder het genot van een kop koffie ( en iets lekkers ) onze nieuwe Koi kunt komen bekijken.
We hebben deze winter grotere trickle filters op de bakken geplaatst waardoor de oude over zijn deze zijn te koop voor € 75 zonder filter materiaal. Zie ook onze nieuwsbrief.

3 maart 2010
Vandaag 3 maart komen de koi uit Japan binnen. Ze zullen dan een aantal weken in quarantaine gaan. Over een paar dagen als ze wat zijn bijgekomen van de reis zullen we foto’s gaan maken die op de site zullen verschijnen.
Wij hebben koi ingekocht bij Marudoh, Shinoda, Takahashi, Kataoka, Yamazaki, Coniasu, Hoshikin en andere kwekers. Ook hebben we weer gekeken hoe de kweker met het KHV virus omgaat. De koi die we binnen krijgen zijn op KHV getest.
Wij zijn ook op 2e Paasdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.
U bent van harte welkom.
Maria Mariska Jan
 

4 december 2009
Japan seizoen 2010

Maandag 7 december gaat onze reis naar Japan weer beginnen. We zijn natuurlijk al volop
Klik hier voor een grotere fotomet de voorbereidingen bezig. Het is de bedoeling dat we weer de koi voor het seizoen 2010 uit gaan zoeken. We doen dit altijd zelf omdat je op deze manier toch vaak de beste koi krijgt.
Voor het eerst gaat mijn dochter Mariska mee om de smaak van Japan eens te proeven. Het is de bedoeling dat zij over een aantal jaren Niigata Kroon Koi gaat overnemen en dan is het toch belangrijk dat ze weet waar ze over praat. Ook dit jaar zullen wij als we in Japan zijn proberen u dagelijks op de hoogte te houden van ons bezoek aan de kwekers. Indien mogelijk zal ik dagelijks een klein verslag schrijven en dat met een paar foto,s naar Nederland sturen. Dezelfde dag nog wordt deze informatie door onze vriend en webmaster Piet Dekkers op de site geplaatst.
Hou de site dus in de gaten en kijk onder "Japanreis".
Sayonara
Mariska, Jan

 

december 2009
In december gaan wij weer naar Japan om koi voor het nieuwe seizoen te selecteren. Let dus op de informatie onder "Japanreis"

5 oktober 2009
Tot het eind van het seizoen (als wij met winterpauze gaan) hebben wij elke week een nisai koi ( 2 jarige ) in de aanbieding. Deze word dan in het eerst volgende weekend verkocht aan diegene die er het eerst bij is.
Kijk onder aanbiedingen voor de koi van de week.


4 oktober 2009
Klik hier voor een grotere fotoDe veiling van afgelopen zaterdag 3 oktober was weer een succes. De weersvoorspelling was slecht maar we hadden voorzorgsmaatregelen genomen door een grote tent te plaatsen. Naderhand had dit ook nog het voordeel dat de storm die Klik hier voor een grotere fotoheerste over ons heen ging. De opkomst was iets minder als de voorgaande keren maar het was evengoed gezellig druk. Om 14.00 uur zijn we begonnen met de veiling zelf. Op de tosai werd goed geboden en deze waren dus ook allemaal weg. Op de nisai werd wat minder geboden. We hadden alleen nog maar hele goede koi vandaar dat de prijs iets hoger was als normaal. Toch zijn wij hier ook niet ontevreden over. Het was een gezellige dag en wij hadden na afloop een tevreden gevoel. Op naar de volgende ergens in 2010.
 

3 oktober 2009
Op zaterdag 3 oktober 2009 organiseren wij weer een koiveiling. Op deze dag zal vanaf 14.00 uur een aantal van onze mooie koi tegen een aantrekkelijke prijs ingezet worden. Wij hebben een goed jaar gedraaid, hierdoor zijn er niet meer zoveel kleine koi. Wij zullen daardoor op deze veiling meer nisai (2 Jarig) koi veilen als voorgaande veilingen. Dit houdt ook in dat de kwaliteit van de geveilde koi hoog zal liggen. De bedoeling is dat het bod op de kleine koi telkens met €5 verhoogd wordt. Het bod op de grotere koi zal telkens met €10 verhoogd worden. De betreffende koi zullen van te voren te zien zijn in een daarvoor speciaal opgezet vat. Aangekochte koi moeten wel meegenomen worden en kunnen niet blijven zitten.

Tot zaterdag 3 oktober
Maria & Jan

4 september 2009
Vanaf vrijdag 4 september zullen de koi die in Arcen op de koishow als voorbeeld voor het seminar hebben gediend in de verkoop gaan. Het gaat hier om de koi die nog over zijn na de succesvolle show van de NVN. Deze tosai koi zijn van de jumbo bloedlijn van de bekende kweker Marudoh . Het zijn de beste seminar koi die wij ooit ingezet hebben.

Klik hier voor een grotere foto Klik hier voor een grotere foto Klik hier voor een grotere foto Klik hier voor een grotere foto Klik hier voor een grotere foto Klik hier voor een grotere foto
   

Kohaku

   
Klik hier voor een grotere foto Klik hier voor een grotere foto Klik hier voor een grotere foto Klik hier voor een grotere foto Klik hier voor een grotere foto Klik hier voor een grotere foto
   

Showa

   
           

30 augustus 2009
Vanaf vandaag wordt onze homepage gesierd met een kunstwerk van Gregor Meijer. Wij kregen van hem persoonlijk toestemming om dit prachtige kunstwerk te gebruiken.

24 augustus 2009
De 17e koishow van de NVN was alom weer een groot succes. Voor ons begon het op woensdag met het fotograferen en inzetten van de seminar koi. Op donderdag hebben we een van de benchingteams geleid wat weer een geweldige dag was. Helaas door de weersomstandigheden werden de koi laat ingebracht waardoor niet alles op donderdag klaar was. Een behoorlijk gedeelte werd door het tweede benchingteam onder leiding van Louis van Reusel op vrijdag morgen afgemaakt. Op vrijdag en op zaterdag hebben we 2 lezingen verzorgd over onze laatste reis naar Japan. Helaas was het in de tent waar deze gegeven werden behoorlijk warm. Tropische temperaturen bij winterse beelden. Op zondag na de prijsuitreiking was de show weer voorbij en mag in mijn ogen als geslaagd beschouwd worden. Op naar de volgende.

21,22 en 23 augustus 2009
Op de koishow in Arcen sponsoren wij weer de koi die op woensdag worden gebruikt voor het seminar.  Dit seminar  zal gegeven worden door bekende juryleden uit het buitenland. Deze koi zullen tevens de gehele show beoordeeld kunnen worden door het publiek. Diegene die dan de beste eruit haalt zal een koi ontvangen die door ons ter beschikking wordt gesteld. Bovendien leiden wij op donderdag een van de benchingteams die de koi die aan de show deelnemen meten, en kijken wat voor een variatie het  is. Er zal dan ook van elke koi een foto gemaakt worden. Gelijktijdig zal in zover als mogelijk gekeken worden of deze gezond is. Tenslotte verzorgen wij op alle drie dagen een lezing over onze laatste reis naar Japan. Op vrijdag vanaf 13.00 uur op zaterdag vanaf 11.00 uur en op zondag vanaf 16.00 uur. Deze laatste zal mogelijk vervallen omdat dan gelijktijdig de prijsuitreiking plaats vindt.

10 juli 2009
Klik hier voor een grotere fotoWij hebben en beperkt aantal Shiro Utsuri's van Omosako kunnen bemachtigen. Vanaf vrijdag 10 juli 14.00 uur gaan deze Utsuri's in de verkoop.

Zorg dat je er bij bent !!!!

 1 juli 2009
Op zaterdag 27 juni hadden we onze achtste Koi veiling georganiseerd. Tevens hadden we n.a.v. ons 10 jarig bestaan een speciale aanbieding van Platinum Ogons. De weergoden waren ons gunstig
gezind en omdat wij de veiling buiten Klik hier voor een grotere fotohouden waren we daar erg blij mee. Om 11.00 uur waren de eerste liefhebbers al ter plaatse maar als je elkaar een tijdje niet gezien hebt kun je uren bijkletsen. Tegen 14.00 uur was het gezellig vol. Onderstussen hadden we nog een telefoontje gekregen dat nog een paar hobbyisten onderweg waren. Dus nog even 5 minuten wachten en daarna konden we beginnen. Zoals gebruikelijk hingen van alle aangeboden Klik hier voor een grotere fotokoi foto’s op een bord zodat je van tevoren de koi goed kon bekijken. We zijn begonnen met de kleinere koi en hierop werd regelmatig goed geboden wat op zich zelf het leuke is van een veiling en uiteraard goed voor ons. Ook hadden we deze keer nog eens een ander idee. Ik had een aantal koi net voor het begin ingepakt en in een box gedaan. Op deze boxen kon je bieden, dit werd ook goed gedaan. Toen de kopers naderhand de boxen openmaakte bleken ze zeer tevreden te zijn. Na een tijdje kwamen de grotere Koi aan de beurt hier was men met het bieden wat voorzichtiger. Toch was na afloop vrijwel alles weg. Hierna begon het eigenlijke werk en moesten de koi gevangen en ingepakt worden. Maar met hulp van Rob en Twan liep het gesmeerd. Op het laatst hadden we het weer toch een beetje tegen want het begon te regenen maar dat was pas bij het inpakken van de laatste Koi.
Voor ons was deze veiling weer een groot succes en weer een reden temeer om dit in het najaar weer te organiseren.
 

27 juni 2009
Klik hier voor een grotere foto

Op zaterdag 27 juni houden wij weer een veiling. Meer informatie volgt later op deze site. Tevens hebben we in dit weekend een speciale aanbieding van Platinum Ogons ( zie onder aanbiedingen).

 

 

24, 25 en 26 april 2009
Tijdens de koishow van de KLAN in Duitsland op 25 en 26 april zullen wij op zaterdag en zondag een lezing geven over onze laatste reis naar Japan. Hier zult u alle facetten zien hoe het bij de kwekers gaat. Tevens zullen wij op vrijdag het beching van de showkoi verzorgen.
In verband met deze activiteiten zijn wij op zaterdag 24 april gesloten. Op zaterdag 25 april zijn wij gewoon open.

18 april 2009
Klik hier voor een grotere foto

 

Nu ter kennismaking Sansai Biorex Van € 14,95 voor € 12,00. Kijk onder Aanbiedingen of klik op de kleine foto.


 

 

13 april 2009
Klik hier voor een grotere foto

Op 2e paasdag zijn wij open van 11.00 tot 16.00 uur. Wij hebben 2 boxen mooie koi kunnen bemachtigen van Tosio Sakai. Deze zullen op 2e paasdag met een speciale aanbieding aangeboden worden. Kom kijken op 2e paasdag vanaf 11.00 uur.

 
27 maart 2009
Op vrijdag 27 maart is onze winterpauze voorbij en zijn wij weer geopend. Tijdens dit weekend houden wij weer open dagen waarbij wij gelijktijdig ons 10 jarig jubileum vieren. Onder het genot van een kop koffie ( en iets lekkers ) kunt U onze nieuwe KOI komen bekijken die wij hebben ingekocht bij diverse kwekers zoals Marudoh, Shinoda, Kase, Takahashi, Kataoka, Torazo, Sakai, Oofuchi en andere. Deze koi zijn zoals voorgaande jaren weer gecontroleerd op het KHV virus.
Tot ziens op vrijdag 27 maart.

3 maart 2009
Kijk onder "Onze Koi" voor de foto's van onze nieuwste koi voor het seizoen 2009

26 februari 2009
Klik hier voor een grotere foto
Klik hier voor een grotere fotoDe nieuwe koi voor het seizoen 2009 zijn goed aangekomen. De komende weken zullen we ze indien nodig behandelen.
Volgende week gaan we de foto's maken en zullen deze op de site komen. 
9 februari 2009
Klik hier voor een grotere foto
Klik hier voor een grotere fotoKlik hier voor een grotere fotoTijdens de winter hebben wij ons goed bezig kunnen houden met het schoonmaken van alle bakken filters en de ruimten. Tevens hebben we waar nodig nog veel geschilderd, tijdens deze werkzaamheden hebben we gemerkt dat de koi die nog in sommige bakken zaten zich hier niets van aantrokken en gezellig meezwommen.  Dit alles moest snel klaar zijn want  al alles loopt zoals afgesproken komen de nieuwe koi op zondag 22 februari binnen.
 
1 - 13 december 2008  Koi inkoop seizoen 2009
Wij zijn weer in Japan geweest en hebben weer schitterende aankopen gedaan. Kijk voor een reisverslag en een voorproefje van onze geselecteerde koi onder Japanreis

7 december 2008  Koi inkoop seizoen 2009
Rond 10 december zijn we weer in Japan om onze nieuwe koi voor het seizoen 2009 in te kopen. Heeft u nog speciale wensen geef het dan voor begin december door dan kunnen wij ter plaatse bij onze bekende kwekers gaan voor u gaan kijken.
Wilt u op de hoogte blijven van onze Japanreis kijk dan regelmatig op de site waar wij proberen dagelijks een verslag te doen van onze bezigheden in Japan.

15-16 november 2008
Op zaterdag 15 november zijn we naar Hamburg gegaan waar we uitgenodigd waren door
Klik hier voor een grotere foto koiliefhebbersKlik hier voor een grotere foto van de KLAN. We hebben eerst op zaterdag Hamburg bekeken, wat is dit een mooie stad met veel water. Op zondag morgen gingen we naar de zaal waar de lezingen gegeven zouden worden. Eerst alles klaar gezet zodat ik kon beginnen. Ondertussen waren er zo'n 35 40 personen binnen gekomen. Eerst heb ik de lezing laten zien over de ombouw van mijn vijver. Na het middageten ( wat daar blijkbaar normaal is ) ben ik verder gegaan met een lezing over een van mijn reizen naar Japan en als laatste een lezing over het gebruik van de microscoop. Normaal duren de bijeenkomsten tot 14.00 uur maar het liep behoorlijk uit en wij vertrokken na 15.00 uur richting Egchel. Het was een gezellig weekend en voor herhaling vatbaar.

15 november 2008
Vanaf 15 november tot begin volgend jaar hebben wij weer winterpauze en zijn wij gesloten ( 15 nov. ben ikzelf niet aanwezig). Wanneer wij weer open gaan zullen wij u te zijner tijd weer laten weten.
In deze winter pauze zullen wij weer naar Japan gaan om onze koi voor het seizoen 2009 uit te gaan zoeken.
Verder blijven wij per telefoon bereikbaar mocht u iets nodig hebben (denk eens aan een kerstkado).
Heeft u vragen i.v.m. het bouwen of ombouwen van uw vijver of wilt u een afspraak maken om een keer gewoon gezellig te komen kletsen,  dit kan te allen tijde.

Tevens hebben wij tot 4 november nog enkele einde seizoen aanbiedingen. Voer Mix ( houdbaar tot okt. 2009) € 35.-. Zolang de voorraad strekt ( geen notitie op kortingskaart).

De koi die er nu nog zitten worden met een leuke korting verkocht.

 

Heeft U eventuele wensen voor een bepaalde koivariëteit laat het ons even weten en wij zullen als wij in Japan zijn kijken of deze koi te krijgen is.12 oktober 2008
Klik hier voor een grotere foto
Klik hier voor een grotere fotoOp 12 oktober verzorgden wij in Stammtisch in Krefeld voor de KLAN een lezing over een van mijn reizen naar Japan.

De lezing  was een groot sucses. De opkomst was behoorlijk groot en het was een gezellige bijeenkomst waar onder de lezing veel vragen gesteld werden over mijn reis naar Japan. 14 september 2008
Klik hier voor een grotere foto Tijdens de zevende koi veiling op 13 september waren de weergoden ons iets beter gestemd als voorspeld was. ‘s Morgens regende het nog pijpenstelen en hebben we snel een provisorische tent opgezet. Gelukkig zat het ‘s middags enigszins Klik hier voor een grotere foto mee. De koi die in de veiling aan geboden werden heb ik op donderdag in de betreffende vats gedaan. De zon scheen toen de hele dag en de temperatuur was ver over de 25 graden. Op donderdag was het tegenovergesteld, toen was het net Klik hier voor een grotere foto16 graden en stond hier alles blank door de grote hoeveelheid regen die er gevallen was. Op zaterdag kwamen de eerste belangstellende al om 12 uur binnen. Zoals men gewend is stond de koffie klaar en was de tijd tot 2 uur zo verstreken. Er waren rond de 60 personen uit binnen en buitenland. De veiling verliep vlot en op 2 koi na is alles naar een nieuwe eigenaar gegaan. Voor ons was deze veiling weer een groot succes. Voor ons dan ook een reden dit volgend jaar weer te organiseren.
 

13 September 2008
Op zaterdag 13 september 2008 organiseren wij weer een koiveiling. Op deze dag zal vanaf 14.00 uur een aantal van onze mooie koi  tegen een aantrekkelijke prijs ingezet worden.
De koi die op het seminar in Arcen beoordeeld zijn komen uit de quarantaine ruimte en zullen voor een gedeelte mee geveild worden. Het zijn Tateshita van Marudoh.
De bedoeling is dat het bod op de kleine koi telkens met € 5  verhoogd wordt. Het bod op de grotere koi zal telkens met € 10 verhoogd worden.
De betreffende koi zullen van te voren te zien zijn in een daarvoor speciaal opgezet vat.
Aangekochte koi moeten wel meegenomen worden en kunnen niet blijven zitten.
Zoals U van ons gewend bent zal de koffie op deze dag weer voor U klaar staan.
 
!5, 16 en 17 augustus 2008

Op de koidagen in Arcen zijn wij weer goed vertegenwoordigd.
- Niigata Kroon Koi stelt de Koi voor het seminar ter beschikking.
- Op zowel Vrijdag, Zaterdag als Zondag verzorgen wij weer een lezing.
 
16 juli 2008
Onze verkoopbakken zijn weer aangevuld vanuit de quarantaineruimte.
 
23 mei 2008
Vrijdag 23 mei is de quarantaineperiode voorbij en vanaf 16.00 u kunnen de tateshita van Marudoh verkocht worden (zie ook foto)
 
10 mei 2008
Zaterdagavond  10 mei zijn de nieuwe koi van Marudoh binnengekomen. (zie foto) Het is een mix van Gosanke, tosai, Tateshita van zijn jumbo bloedlijn. Na een quarantaine tijd zullen ze in de verkoop gaan.  De datum zal weer op de site vermeld worden.
 
2 mei 2008
Vanaf vrijdag 2 mei is de quarantaineperiode voorbij en kunnen de tategoi van Dainichi verkocht worden.
Ook komen begin mei Jumbo Gosanke van Maruhdo binnen. Ook deze zullen pas na hun quarantaine tijd verkocht gaan worden.
 
26 april 2008

Op zaterdag 26 april zullen wij een gedeelte van de vertaling gaan verzorgen van het seminar wat in Belgie bij Danni,s koi cafe gegeven word door Omosako San.

19 - 20 april 2008
Op de show van de KLAN in Duitsland zullen wij het benchen van de wedstrijd koi op vrijdag verzorgen. Tevens geef ik op zaterdag en zondag een lezing over het ombouwen van mijn vijver en de laatste aanpassing die ik gemaakt heb.

16-april 2008
Woensdag komen tategoi van Dainichi binnen.
Dit zijn doitsu Sanke die voor de eerste keer geďmporteerd worden.
Deze zullen pas na hun quarantaine tijd verkocht gaan worden.

28 maart 2008
Op vrijdag 28 maart gaan wij weer open. In onze winterpauze hebben wij weer een paar veranderingen in onze systemen aangebracht. Tijdens dit weekend houden wij open dagen waarbij U onder het genot van een kop koffie ( en iets lekkers ) onze nieuwe Koi kunt komen bekijken.
Wij hebben Koi ingekocht van Marudoh, Shinoda, Kase, Kataoka, Torazo Sakai en ander kwekers.
Uiteraard zijn deze koi weer op het KHV virus onderzocht.
Over ongeveer 2 weken zullen de foto’s van de nieuwe koi op de site worden toegevoegd.
Tot ziens op 28 maart om 13.30 uur.

Februari 2008
Wij gaan in februari weer naar Japan om onze koi voor het seizoen 2008 in te gaan kopen.
We zullen net zoals voorgaande jaren een goede selectie bij onze vaste kwekers gaan uitzoeken. Wilt u op de hoogte blijven dan kijk regelmatig onder japanreis 2008 waar ik zoveel mogelijk een live verslag zal gaan doen.

25 november 2007

Op zondag 25 november zullen wij in Munchen een lezing gaan verzorgen voor de landgroep van de KLAN. Er zullen deze dag meerdere lezingen gegeven worden door verschillende sprekers die op dit moment nog niet bekend zijn 
 
9 november 2007
Vanaf 9 november tot begin volgend jaar hebben wij weer winterpauze en zijn wij gesloten.
Wanneer wij weer open gaan zullen wij u dat te zijner tijd weer laten weten.
In deze winter pauze zullen wij weer naar Japan gaan om onze koi voor het seizoen 2008 uit te gaan zoeken.
Verder blijven wij per telefoon bereikbaar mocht u iets nodig hebben.
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken om een keer gewoon gezellig te komen kletsen, dit kan te allen tijde.
 

4 oktober 2007

Tijdens de zesde koiveiling  op 29 september  speelde de weergoden niet zo mee als bij alle voorgaande. Bij het opbouwen van de vats waar de koi in kwamen te zitten zat het weer al tegen. Zoals zo vaak de laatste tijd stortte de regen met bakken omlaag. Als de dan schone vats opstelt dan kun je pas zien hoeveel vuil via de regen ( door de lucht ) meekomt. We hadden op zaterdag nog snel een tent opgezet zodat de hobbyisten die zouden komen droog zouden staan. Om 1 uur kwamen de eerste liefhebbers al kijken wat voor koi in de veiling zaten. En met de koffie met Limburgse vlaai erbij was de tijd snel voorbij zodat de veiling kon beginnen. Het veilen verliep vlot en vooral op de kleinere koi werd goed geboden.
Al met al zijn we weer tevreden en ondanks het slechte weer was de veiling toch goed bezocht.

29 september 2007
Op zaterdag 29 september 2007 organiseren wij weer een koiveiling. Op deze dag zal vanaf 14.00 uur een aantal van onze mooie koi tegen een aantrekkelijke prijs ingezet worden. De koi die op het seminar in Arcen beoordeeld zijn komen uit de quarantaine ruimte en zullen voor een gedeelte mee geveild worden. Het zijn Tategoi van Kataoka. 
De bedoeling is dat het bod op de kleine koi telkens met €5 verhoogd wordt. Het bod op de grotere koi zal telkens met €10 verhoogd worden.
De betreffende koi zullen van te voren te zien zijn in een daarvoor speciaal opgezet vat. Aangekochte koi moeten wel meegenomen worden en kunnen niet blijven zitten.
Zoals U van ons gewend bent zal de koffie op deze dag weer voor U klaar staan.

17 t/m 19 augustus 2007
Op vrijdag, zaterdag en zondag verzorgen wij op de Koishow in Arcen een lezing over onze reis naar Japan. Op vrijdag en zondag in het Nederlands en op zaterdag in het Duits.
in verband met de Koishow zijn wij op zaterdag 18 augustus gesloten..
 
15 t/m 19 augustus 2007
Tijdens de koishow van de NVN in Arcen sponseren wij de koi die gebruikt worden voor het seminar op woensdag .
Op donderdag zal ik een van de benchingteasm aansturen om alle wedstrijd koi in te delen.

  
8 juli 2007
Klik hier voor een grotere fotoDe 5e koi veiling die wij afgelopen zaterdag 30 juni organiseerden was zoals de voorgaande veilingen heel gezellig en een groot succes. De veiling die om 2 uur begon trok vele liefhebbers uit binnen en buitenland.Klik hier voor een grotere foto Er waren verschillende nieuwe gezichten die het via mail of ander koi liefhebbers vernomen hadden. Tegen 2 uur was het terras zo vol dat er bijna niemand meer bij kon. Er waren een kleine 60 hobbyisten. In tegenstelling tot voorgaande veilingen hadden wij nu verschillende grotere koi ingezet ( 3 en 4 jarige ). De aangeboden koi waren dan ook van een goed niveau en dat was ook te merken toen we met de veiling begonnen. De meeste gingen al met de eerste ronde weg. Al met al weer een gezellige dag die om vervolg vraagt.
  

30 juni 2007
Op zaterdag 30 juni 2007 organiseren wij weer een koiveiling. Op deze dag zal vanaf 14.00 uur een aantal van onze mooie koi tegen een aantrekkelijke prijs ingezet worden. Op deze dag zullen meer koi van een hogere kwaliteit geveild worden. Ook zullen een paar grotere koi ingezet worden. De betreffende koi zullen van te voren te zien zijn in een daarvoor speciaal opgezet vat.
Aangekochte koi moeten wel meegenomen worden en kunnen niet blijven zitten.
Zoals U van ons gewend bent zal de koffie op deze dag weer voor U klaar staan.
 
16 en 17 juni 2007
Op de koishow in het Belgische Hassels georganiseert door
Koi@home op 16 en 17 juni verzorg ik op vrijdag het benchen van de show koi. Op zaterdag en op zondag geef ik tevens een lezing over het ombouwen van mijn vijver.

24 mei 2007
Op 24 mei verzorgen wij een lezing bij de aquarium vereniging Xiphophorus in Kampen over de verbouwing van onze vijver.

19 en 20 mei 2007

Tijdens de Koishow van KoiSecrets in Belgie op 19 en 20 mei ben ik een van de internationale jury leden om de koi te beoordelen.

Onze nieuwe koi zijn 18 maart uit Japan binnen gekomen.
Onder de button "Onze koi" vindt u foto's van de nieuwe koi

21 en 22 april 2007
Op de koishow in Duitsland  hebben wij zowel op de zaterdag als de zondag  een lezing verzorgt over de reis naar Japan die wij laatst gemaakt hebben.

12 april 2007
Kijk op onze aanbiedingen pagina voor een mooie Japanse koivlag.
 
6 april 2007
Op vrijdag 6 april is onze winterpauze voorbij en zijn wij weer geopend. Tijdens dit weekend houden wij open dagen waarbij U onder het genot van een kop koffie ( en iets lekkers ) onze nieuwe KOI kunt komen bekijken. Tevens zijn wij open op 2e paasdag ( 9 april ) van 11.00 tot 17.00 uur. Wij hebben verschillende kwekers bezocht zoals Marudoh Shinoda Tanaka-Shoji Kase Takahashi Kataoka Yamazaki. 
Bij het uitzoeken van onze koi hebben we dit jaar de drempel weer iets hoger gelegd en nog betere koi bemachtigd. Ook hebben we deze keer veel aandacht besteed aan de manier waarop de kwekers met het KHV omgingen. 
Verder hebben we de ingekochte koi nog een keer extra in Europa laten testen om zekerte zijn dat wij deze gevreesde ziekte niet bij ons binnen halen. 

14 februari 2007
Wij zijn weer in Japan om koi voor het nieuwe seizoen te selecteren. Kijk onder Japanreis voor een live verslag
 

1 januari 2007
Vanaf 01-01-2007 hebben wij ons in een nieuw jasje gestoken. Wij zijn in 2005 begonnen met het aanpassen van onze vijver. In deze periode ben ik met vervroegd pensioen gegaan waardoor ik meer tijd heb gekregen om hobbyisten met raad en daad bij te staan.
In 2006 zijn we verder gegaan en hebben we het terras en de rest rondom de vijver aangepast.
Om het geheel volledig te maken hebben we nu ook ons logo en advertentie in een nieuwe stijl uitgevoerd.
 
18 november 2006
Vanaf 18 november tot begin volgend jaar hebben wij weer winterpauze en zijn wij gesloten. Wanneer wij weer open gaan zullen wij u te zijner tijd weer laten weten. In deze winterpauze zullen wij weer naar Japan gaan om onze koi voor het seizoen 2007 uit te gaan zoeken.
Verder blijven wij per telefoon bereikbaar mocht u iets nodig hebben ( denk eens aan een kerstkado). 
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken om een keer gewoon gezellig te komen kletsen, dit kan te allen tijde.
Tevens hebben wij tot 18 november nog enkele einde seizoen aanbiedingen.
                                              - Kleine koi met kortingen tot 40%.
                                              - Koi kalender 2007 van € 13.00 voor € 10.00

30 september 2006
Klik hier voor een grotere fotoDe 4e koiveiling die wij afgelopen zaterdag 30 september organiseerden was zoals de voorgaande veilingen heel gezellig en een groot succes. De veiling die om 2 uur begon trok vele liefhebbers uit binnen en buitenland. De eerste deelnemers kwamen s,morgens al om 11uur. Deze vonden het gezellig kletsen Klik hier voor een grotere fotonet zo belangrijk. Tegen 2 uur was het terras zo vol dat er bijna niemand meer bij kon. De veiling verliep heel ontspannen en er werd ruim geboden op de aangeboden koi. De kwaliteit van de aangeboden koi was er dan ook na. Toen de veiling voorbij was werden de loten getrokken van de tombola. Wij hadden i.v.m. de opening van de ombouw van onze vijver en het terras een gratis tombola georganiseerd met als 1e prijs een Nisai Kohaku. De winnaar was behoorlijk in zijn nopjes met het winnen van deze mooie Kohaku. Wij mogen weer terug kijken op gezellige en zeer goed geslaagde veiling.


18-20 augustus 2006
Op de koishow van de NVN op 18 t/m 20 augustus zullen wij wederom een aantal lezingen gaan verzorgen. Deze lezingen zullen gaan over het verbouwen van onze vijver met alle details erbij.  

  24 juni 2006
De koiveiling die zaterdag 24 juni gehouden is is ondanks het motor racen in Assen en het WK-voetbal weer een groot succes geworden. De aangeboden koi zijn vrijwel allemaal naar een nieuwe eigenaar gegaan. Er was ruime belangstelling uit het binnen en buitenland. Waarschijnlijk zullen wij op het eind van het seizoen een tweede veiling voor dit jaar organiseren.
 
22-23 april 2006Klik hier voor een grotere foto
Klik hier voor een grotere fotoOp  22 en 23 april verzorgden wij lezingen op de KLAN show in Rheda Wiedenbruck in Duitsland. Dit was een groot succes. Er waren meer dan 250 mensen bij deze lezingen aanwezig.

 

17 april 2006 (tweede paasdag)
Op tweede paasdag (maandag 17 april) zijn wij open van  11.00 tot 17.00 uur

11 maart 2006

Op zaterdag 11 maart verzorgen wij een lezing  in Belgie op de landdag van koi@home~.
      
Februari 2006
In februari gaan wij naar Japan om onze nieuwe voorraad koi te selecteren. Wij zullen tijdens deze reis verschillende kwekers bezoeken.
      
29 januari 2006
Op zondag 29 januari verzorgen wij een lezing in Hamburg in Duitsland. Deze lezing zal gaan over  een van onze Japanreizen.
      
27 november 2005
Op zondag 27 november verzorgen wij een lezing in Munchen in Duitsland. Deze lezing zal gaan over de reis die ik gemaakt heb naar Japan.
      
19 november 2005
Vanaf 19 november tot begin volgend jaar hebben wij weer winterpauze en zijn wij gesloten. Wanneer wij weer open gaan zullen wij u te zijner tijd weer laten weten.
In deze winterpauze zullen wij weer naar Japan gaan om onze koi voor het seizoen 2006 uit te gaan zoeken.
Verder blijven wij per telefoon bereikbaar voor het geval u iets nodig mocht hebben. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken om een keer gewoon gezellig te komen kletsen dan kan dit ten alle tijden.

4 oktober 2005
Klik hier voor een grotere fotoKlik hier voor een grotere fotoKlik hier voor een grotere foto
De tweede koiveiling was evenals  de eerste ook een groot succes. Er waren meer dan 45 koiliefhebbers uit binnen en buitenland die enthousiast boden op de aangeboden koi. 
We hebben de koiveiling dit jaar nu 2 keer uitgeprobeerd en de reacties zijn zo goed dat we er het volgend jaar mee verder gaan. Wanneer deze gehouden zullen worden zullen wij u vroegtijdig via diverse media laten weten.
 
Klik hier voor een grotere fotoKlik hier voor een grotere foto
Tijdens de veiling  konden de bezoekers alvast genieten van de nieuwe vijver waar we op dit moment aan het werken zijn. De vijver heeft nu een inhoud van 48.000 liter. Begin volgend jaar zal deze geheel klaar zijn.

 
1 oktober 2005

Op zaterdag 1 oktober 2005 organiseren wij onze 2e koiveiling. Na een succesvolle eerste koiveiling in juni organiseren wij opnieuw een veiling.van onze koi. Op deze dag zal vanaf 14.00 uur een aantal van onze mooie koi van gerenommeerde kwekers tegen een aantrekkelijke prijs ingezet worden. 
De bedoeling is dat het bod op de kleine koi elke keer met 2 Euro verhoogd wordt.Het bod op de grotere koi word met 5 of 10 Euro verhoogd. De betreffende koi zullen van te voren te zien zijn in een daarvoor speciaal opgezet vat.
Zoals U van ons gewend bent zal de koffie op deze dag weer voor U klaar staan.
  
19 september 2005

De komende week zijn we druk met  de verbouwing van onze vijver. Meer inhoud en nieuwe, beter passende folie liggen binnen de doelstellingen. Nieuwsgierig? Kom naar onze koiveiling op 1 oktober dan kunt u ook onze aangepaste vijver bekijken.
 
19 en 20 augustus 2005

Op vrijdag en zaterdag verzorgen wij op de koishow in Arcen een lezing over onze reis naar Japan. U bent van harte welkom,
 
  
25 juni 2005

Op zaterdag 25 juni werd onze eerste koiveiling gehouden.
Zo’n 25 liefhebbers gaven gevolg aan onze uitnodiging of aan de aankondiging op onze  homepage. Om de potentiële kopers een Klik hier voor een grotere fotoindruk te geven, van de koi die geveild zouden worden, hadden wij op verschillende plaatsen foto’s opgehangen. Bovendien hingen er lijsten waarop de startbedragen vermeld stonden. De koi die geveild werden waren uitgeselecteerde koi van 20 tot 50 cm groot.Klik hier voor een grotere foto
Om 14.00 uur gingen wij, zoals gepland, van start. Het was voor de liefhebbers en voor ons even wennen maar regelmatig werd er toch tegen elkaar opgeboden. Nadat de gehele lijst was afgewerkt waren er nog een aantal koi die nog niet verkocht waren. We hebben toen een tweede ronde gehouden en daar werd toch dankbaar gebruik van gemaakt. Intussen moest ook nog snel een tent opgezet worden omdat de weergoden niet helemaal meespeelden.
Klik hier voor een grotere foto
Na afloop moesten de verkochte koi ingepakt worden maar dit ging met hulp van een paar liefhebbers zeer snel. 
Onze dank hiervoor. Dit was de eerste door Niigata Kroon Koi georganiseerde koiveiling maar zeer zeker niet de laatste!. Het was een gezellig gebeuren met voor de liefhebbers en voor ons een goed eindresultaat.

Groeten van Maria en Jan
 
3 mei 2005
Wij verzorgen een lezing voor de aquariumverenigingen van Helden en Haelen.
 
1 mei 2005
Wij verzorgen een lezing bij Kyoto Koi Farm.
 
23-24 april 2005
Interkoi 2005 in Duitsland. Wij verzorgen op beide dagen een lezing.
 
14 april 2005
Er komen weer nieuwe 2-jarige koi uit Japan binnen.
 
25 maart 2005
Niigata Kroon Koi opent zijn deuren voor weer een nieuw, spetterend en gezellig koi- seizoen.
 
20-maart 2005
De website van Niigata Kroon Koi heeft een restyling ondergaan. Niigata Kroon Koi is in de afgelopen jaren professioneler geworden en dus moest ook de website er aan geloven. Wij zijn trots op onze nieuwe website en hopen u hiermee nog beter op de hoogte te kunnen houden van onze aanbiedingen.
 
 
14 februari 2005

Jan van der Kroon is vertrokken naar Japan om zijn leveranciers te bezoeken en een nieuwe voorraad koi te selecteren.
Kijk voor meer informatie onder de button Japanreis.  
 
20 februari 2005
Niigata Kroon Koi gaat deze zomer zijn vijver vernieuwen. Het eerste ontwerp ligt op de tekentafel en daarin worden de laatste ideeën en wensen verwerkt. Wij houden u op de hoogte.

o-o-o